Simple, de baza, rafinate sau delicios de originale alege tricouri polo pentru un plus de modernitate.

Pentru ca fac parte din categoria pieselor vestimentare indispensabile, tricourile polo pentru femei sau barbati au cele mai originale sau mai frumoase modele pentru a fi perfect adaptate pentru viata de zi cu zi sau pentru ocaziile mai speciale.

Tricoul polo – cea mai buna alegere pentru dressingul masculin! Printre piesele vestimentare tipice pentru dressingul masculin, tricoul si camasa ocupa un loc de pret. Si este destul de dificil sa gasesti o piesa vestimentara la fel de reprezentativa.

Dar, mai este una – este vorba despre tricouri polo barbati. Este un curios amestec intre camasa si tricou si poate sa fie o piesa vestimentara forte din orice tip de tinuta.

Tricourile polo pentru barbati arata cel mai bine alaturi de o tinuta clasica. Le poti asocia deci cu o pereche de blugi drepti, un bluzon tip Harrington si de pantofi simpli, clasici.

Dar, poti obtine si cea mai interesanta asociere daca alegi sa porti tricourile polo alaturi de un costum. Tricourile polo barbati, la fel ca si modelele de tricouri polo dama, ocupa un loc foarte important in viata barbatilor stilati care vor sa aiba si un stil casual, mai relaxat.

Citeste continuarea aici: Tricourile polo – piese vestimentare must have

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}