Un portofel de dama este unul dintre acele accesorii fara de care pleci rar de acasa. Poti uita de o umbrela, ochelari de soare sau casti, dar portofelul este mereu cu tine.

Nu e de mirare – la urma urmei, pastrezi in el ceea ce consideri necesar. Portofelul nu a mai fost de mult timp doar un loc pentru bani – a devenit un gardian fidel al cardurilor de credit, al actelor de identitate si pentru documente.

Aceste portofele dama sunt cu siguranta diferite de cele concepute pentru barbati. Un portofel din piele de dama poate uneori sa gazduiasca chiar si mici accesorii de machiaj, asa ca designerii de accesorii din piele fac tot posibilul pentru a satisface cerintele tot mai mari ale clientelor si proiecteaza modele de portofele care sa se potriveasca perfect asteptarilor acestora.

Ce tipuri de portofele dama sunt cele mai populare si pe care ar trebui sa le alegi? Citeste ghidul de mai jos!

Portofel dama bifold sau trifold – care este mai potrivit?

Printre diferitele forme de portofele dama, printre cele mai populare sunt: un portofel bifold si un portofel trifold. Un portofel bifold este un model care se pliaza in jumatate inainte de inchidere si dupa prindere este suficient de mic pentru a incapea in buzunarul pantalonului.

Citeste continuarea aici: Cum le alegi cele mai potrivite portofele de dama

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cum le alegi cele mai potrivite portofele de dama

  1. Am fost impresionat de fotografiile din articol. Pe baza lor, pot spune ca destinatia arata absolut superb si merita o vizita. Articolul mi-a starnit curiozitatea si m-a facut sa-mi doresc sa explorez mai mult despre acea zona.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe despre destinatia respectiva si activitatile pe care le poti face acolo. Mi-ar placea sa vizitez acele locuri minunate in viitorul apropiat.

  3. Am fost impresionat de diversitatea destintiilor prezentate in articol si de modul in care au fost explicate avantajele fiecareia. Mi-au placut recomandarile pentru hoteluri si restaurante locale, care mi-au dat idei pentru viitoarele vacante. O lectura foarte utila pentru pasionatii de calatorii!

  4. Articolul este foarte interesant, oferind informatii detaliate despre destinatii de vacanta exotice. Mi-a placut cum au fost descrise activitatile pe care le poti face acolo si cum au fost prezentate imagini cu locuri minunate. Ma bucur ca am descoperit acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *