Uneori, o lumina puternica, ca un sunet puternic, este foarte obositoare si stresanta. In astfel de momente ne dorim liniste si confort, care, dupa cum stii, depind in mare masura de iluminare.

Aplice, lampi de masa si, bineinteles, lampadare de podea, care creeaza o lumina moale si placuta. In plus, au o serie de avantaje incontestabile fata de alte dispozitive de iluminat. Toate modelele clasice de lampadare au, de regula, acelasi design: suport drept, baza si abajur de orice forma.

Aceste lampadare sunt mereu la moda si sunt potrivite nu numai pentru interioare clasice si neoclasice, ci si pentru camere decorate intr-un stil modern, minimalist sau chiar eclectic. Sunt folosite pentru a crea o anumita atmosfera intr-o camera sau pur si simplu pentru a completa imaginea de ansamblu a interiorului sau a exteriorului.

Lampadare Ikea

Datorita popularitatii lor, lampadarele Ikea sunt prezentate intr-o gama larga pe piata de consum. In magazine poti vedea lampadare Ikea complet diferite ca forma si culoare. Alegand lampadarul potrivit, vei putea evidentia favorabil toate detaliile necesare si vei ascunde vizual obiectele nedorite.

La Ikea vei gasi o optiune cu adevarat potrivita, care subliniaza stilul proprietarului si sprijina functionalitatea necesara.

Cum sa faci un lampadar

O alegere excelenta ar fi sa folosesti lampadare decorative pentru a-ti ilumina curtea. Este destul de simplu sa le faci cu propriile maini. Ele indeplinesc doua functii importante simultan: iluminarea zonei din apropierea casei si un plus armonios la exterior.

Pot fi folosite o varietate de sticle si borcane de sticla, deseuri de materiale de constructie, conserve, lemn si metal. Pentru un astfel de lampadar de metal, poti alege orice forma de sticla care iti place.

Principala problema pe care o poti intalni va fi imprastierea luminii, deoarece sticla obisnuita nu este potrivita pentru acest scop. Solutia este destul de simpla – foloseste un bec special care are un nivel ridicat de difuzie a luminii.

Citeste continuarea aici: Lampadare in stil modern, minimalist sau chiar eclectic

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}