Linistea si relaxarea domina dupa o zi grea de munca. Cu atat mai mult, astepti cu nerabdare fotoliul tau preferat in fiecare seara. Indiferent daca este vorba de fotolii confortabile tapitate, fie ca este vorba de un fotoliu tip Lady cu picioare subtiri sau de un taburet – nu exista limite cand vine vorba de stil.

La conexio.ro ti se ofera o selectie diversa de fotolii si taburete in culori, forme si materiale diferite. Lasa-te inspirat de diferitele modele si gaseste fotoliul sau taburetul perfect pentru tine si incaperile din casa ta.

Alegerea corecta a materialului pentru fotoliul si taburetul tau

Alegerea fotoliilor si a taburetelor depinde de culorile predominante, precum si de materialele adaptate la mobilierul tau din casa. Daca canapeaua ta este confectionata in principal din piele, un fotoliu opulent din piele va arata desigur perfect ca o completare.

Daca doresti sa ai doar un scaun pe care sa stai singur si care ar trebui sa fie un adevarat punct de atractie, poti alege un model de taburete care sa arate complet diferit de restul mobilierului tau din punct de vedere al materialului si al designului.

Fotolii cu tapiterie din stofa

Cele mai populare sunt fotoliile cu tapiteria din catifea. Inul si bumbacul au proprietati bune de absorbtie a lichidului, dar rezistenta culorii este relativ slaba. Se estompeaza sau isi pierd rapid culoarea. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand sunt expuse la lumina soarelui.

Cu toate acestea, ambele ofera o atmosfera placuta si racoroasa. Sofa si catifeaua, pe de alta parte, sunt pufoase si fine la atingere. Multi oameni dau preferinta acestor tipuri de materiale datorita finetii lor. Iubitorii de animale de asemenea, ar trebui sa se gandeasca la aceste tipuri de materiale, deoarece absorb mai greu mirosurile.

Fotolii din piele

Daca esti in cautarea unui fotoliu durabil, atunci husa de piele naturala este alegerea potrivita. Pielea naturala lasa aerul sa treaca si de asemenea, iti permite sa te bucuri de fotoliu o lunga perioada de timp. Petele si murdaria pot fi indepartate imediat cu un agent special de curatarea a pielii.

Taburete confortabile

Cine cauta scaune ieftine, usor de intretinut, pot alege taburete. Materialul usor din piele ecologica se face simtit placut la atingere chiar si atunci cand stai pe el mult timp. In acelasi timp, sunt foarte usor de ingrijit. Adesea, este suficienta doar aspirarea, iar petele incapatanate pot fi indepartate rapid cu un detergent usor si putina apa.

O mare varietate de taburete

Fiecare spatiu de locuit are de obicei un concept de viata diferit. In timp ce camera de zi straluceste cu o doza suplimentara de confort, poate fi completata cu taburete functionale. Taburetele sunt ideale chiar si pentru camera copiilor.

Un taburete in dormitor ofera confort suplimentar. Probabil ca cea mai mare camera din casa ta este sufrageria, care necesita si un taburete model extravagant. Conceptul de culoare al tuturor pieselor de mobilier ar trebui sa fie perfect coordonate in acest caz.

Micul dejun relaxant dimineata, mica gustare intre mese si cina pregatita cu drag pentru familie si prieteni, aici petreci cateva dintre cele mai frumoase momente ale zilei, adica, la masa din bucatarie. Nu doresti niciodata sa te ridici de la masa, iar cu selectia taburetelor confortabile si elegante din magazinul online yourtravel.ro/promotii/n trebuie sa mai faci acest lucru. Cu taburete, spatiul pentru mese devine punctul culminant al apartamentului.

Confortabile, robuste si versatile, modelele de taburete, sunt scaune care pot fi amplasate nu numai in bucatarie, ci si in sufragerie, deoarece indeplinesc cerinte ridicate pentru mobilierului modern de calitate.

Acestea sunt folosite de mai multe ori pe zi si, impreuna cu masa potrivita, formeaza un punct central de atractie in special pentru familii. Materialele atent selectate si manopera de inalta calitate garanteaza un nivel ridicat de confort chiar si dupa perioade lungi de utilizare.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}