Un exemplu de stil încă din anii ’50, Barbie stabilește tendințe cu estetica ei roz de mai multe generații. Astăzi, ea este încă în fruntea a ceea ce este cool, deoarece estetica „Barbiecore” se infiltrează în cultura pop. 

În primul rând, culoarea roz aprins asociată cu păpușa Barbie a apărut pentru prima dată la Valentino’s Pink PP Collection, apoi a apărut primul aspect al lui Margot Robbie care o canalizează pe Barbie în filmul live-action din 2023. 

Acum, influența păpușii sare în garderoba A-lister-ului nostru preferat. Cele mai populare exemple de stil din ziua de azi, au zguduit aspectul de păpușă roz Barbie.

Estetica, care are peste 15 milioane de vizualizări pe TikTok in aceasta vara a lui 2023, este cea mai recentă tendință de bază care face circulația. 

La începutul acestei săptămâni, Kardashian a pozat ca o Barbie din viața reală într-o serie de fotografii pe Instagram. Ea a purtat un look Balenciaga din cap până în picioare, pe care chiar și Barbie ar fi invidioasă. 

Multe vedete si influenceri precum Kim sau Megan Fox au adoptat rapid acest trend atat in vestimentatia de zi cu zi sau in piese de lenjerie sexy

Iată câteva caracteristici cheie ale tendinței modei Barbiecore

Culori pastelate: moda Barbiecore încorporează adesea o paletă de culori pastelate moi, inclusiv nuanțe precum roz, liliac, verde mentă și albastru bebeluș. Aceste culori creează o atmosferă capricioasă și de vis care amintește de lumea lui Barbie.

Siluete feminine: Barbiecore îmbrățișează siluete feminine și exagerate, cum ar fi rochii evazate, fuste în formă de A, topuri peplum și mâneci bufante. Aceste stiluri sporesc un aspect feminin și jucăuș, subliniind feminitatea și grația.

Lenjerie feminină: Îmbrățișează-ți partea feminină cu lenjerie intima delicat de sexy și feminină. Alege sutiene cu dantelă, chiloți cu volan sau cămăși de noapte mătăsoase în culori pastelate moi sau imprimeuri jucăușe. Acest lucru vă permite să purtați estetica Barbiecore în hainele dvs. intime.

Vibrații retro și nostalgice: Barbiecore se inspiră din elementele retro și nostalgice ale istoriei lui Barbie. Poate include piese vestimentare de inspirație vintage, modele retro, cum ar fi vichy sau buline, sau accesorii retro precum ochelari de soare cu ochi de pisică sau bijuterii cu perle.

Sclipici și sclipici: tendința Barbiecore prezintă adesea străluciri, paiete și accente strălucitoare pentru a adăuga o notă de glamour și fantezie. Fie că este vorba despre îmbrăcăminte, accesorii sau machiaj, aceste elemente strălucitoare surprind aspectul distractiv și fantastic al lumii lui Barbie.

Imprimeuri inspirate de Barbie: moda Barbiecore poate include imprimeuri care omagiază Barbie, cum ar fi motivele logo-ului Barbie, modelele de păpuși sau elementele grafice jucăușe cu accesorii Barbie cum ar fi tocuri înalte, poșete sau ochelari de soare. Aceste imprimeuri adaugă ținutelor o notă nostalgică și de cultură pop.

Accesorii jucăușe: Accesoriile joacă un rol important în moda Barbiecore. Gândiți-vă la fundite supradimensionate, la accesorii de păr, la genți jucăușe și la bijuterii de inspirație retro. Barbiecore îmbrățișează ideea „mai mult este mai mult” atunci când vine vorba de accesorizare, permițând un plus de fler feminin.

Pantofi cu platformă: Barbiecore prezintă adesea pantofi cu platformă, în special cei cu toc gros sau bloc. Acest stil adaugă înălțime și o notă jucăușă aspectului general, în timp ce face referire la pantofii iconici cu toc înalt pentru care este cunoscută Barbie.

Machiaj și păr: Tendința Barbiecore se extinde dincolo de îmbrăcăminte și încorporează machiajul și coafura. Gândiți-vă la look-uri de machiaj moale, în tonuri pastelate, fard de obraz ca de păpușă, buze lucioase și păr lung și fluid, cu bucle sau stiluri elegante.

Barbiecore este o tendință jucăușă și nostalgică, care vă permite să vă exprimați latura feminină și să sărbătoriți bucuria de a vă exprima. Aceste elemente esențiale formează o bază pentru construirea unei garderobe inspirate de Barbie, dar nu ezitați să le adaptați și să le personalizați în funcție de propriul stil și preferințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *