Dacă adori tonurile pământii calde și primitoare și gravitează spre piese decorative și mobilier unice din întreaga lume, atunci interioarele boeme pot fi stilul perfect pentru a reflecta estetica ta personală.

Există mai multe obiecte de decor pe care le puteți folosi pentru a crea un interior boem, de la draperii și mobilier colorat până la abajururi kitsch de lămpi și alte accesorii alese cu grijă. O modalitate unică de a obține acest aspect mult iubit este folosirea covoarele kilim.

Ce este stilul de decorare boem?

Când utilizați covoare Kilim pentru a crea un stil boem, rămâneți cu culori calde și saturate. Încorporând descoperiri unice realizate manual din întreaga lume, stilul boem sau boho este hippie chic fără tămâie de patchouli.

Este unul dintre cele mai populare stiluri decorative din mai multe motive, dar mai ales din cauza vibrațiilor calde pe care le transmite. 

Acest stil se pretează cel mai bine împotriva tonurilor pământii de bronz și a nuanțelor mai calde de maro, iar covoarele, plantele și alte atingeri decorative sunt piesele de spectacol pentru acest stil unic și ciudat.

Metalele și oglinzile sunt, de asemenea, o parte importantă a acestei tendințe decorative. Lampadare in stil marocan sau pufuri din piele marocane cu modele cu cusatura sunt cateva dintre piese de decor des intalnite in acest decor. 

Unul dintre cele mai bune lucruri despre stilul boho este folosirea pieselor în moduri neașteptate și unice pentru a-ți arăta cu adevărat personalitatea.

Cum să-ți modelezi covoarele pentru a obține un stil boem

Joacă-te cu modelul – Modelele pot fi distractive de jucat, iar covoarele Kilim nu fac excepție. Atâta timp cât nuanțele sunt în aceeași familie de culori și ton, jocul cu modele este una dintre cele mai simple moduri de a aduce un boho chic în casa ta.

Începeți cu o culoare de bază simplă – Doar pentru că vă sugerăm o culoare de bază simplă nu înseamnă că camera dvs. va fi de bază. Puteți avea o cameră roșie, verde, portocalie sau galbenă – asigurați-vă doar că culorile din Kilim reflectă culoarea generală a camerei.

Nuanțele pământii de maro, bronz și verde intens funcționează bine, dar nu există nicio regulă care să spună că nu poți accentua cu tonuri de bijuterie în covoarele și mobilierul tău.

Stratificati covoarele – Acest lucru se poate face și încă arată șic și bogat. Asigurați-vă că culorile funcționează bine împreună și încercați să potriviți tonurile mai mult decât nuanțe specifice.

Unul dintre multele aspecte frumoase ale unui covor oriental sau Kilim este că toate nuanțele diferite din covor pot aparține unei familii de culori, dar nu sunt niciodată o singură culoare plată. Acest lucru merge împreună cu jocul cu modele, de asemenea.

Stilul, modelele și culorile majorității covoarelor Kilim le fac deosebit de potrivite pentru interioarele boeme.

Indiferent de dimensiunea sau culoarea pe care o alegeți, adăugarea unui covor Kilim va oferi camerei dumneavoastră boeme un fler fabulos de șic, dar casual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *