Pentru foarte multi dintre noi, bucataria a devenit inima casei.

Un loc in care indraznim sa petrecem din ce in ce mai multe ore si pe care il impartim cu restul membrilor familiei noastre.

Dar cum o facem daca avem o bucatarie mica?

A face acest spatiu la fel de vital ca si dormitorul presupune sa acordam o atentie deosebita designului si amenajarii sale, precum si elementelor decorative pe care le putem adauga pentru a obtine personalizarea dorita.

Pentru toate aceste motive, in acest articol vom prezenta cateva sfaturi si idei de decorare pentru bucatarii mici.

Foloseste polite si etajere

Desi, in anii trecuti, moda impunea dulapuri mari, din lemn masiv, cat mai inchise, pentru a „ascunde” in ele tot arsenalul de bucatarie, amenajarile moderne ale bucatariilor vin exact cu opusul.

Astazi, poti folosi ustensile de bucatarie pe care sa le agati de rafturi suspendate, special create pentru depozitarea acestora, sau poti folosi etajere si polite cu lucruri cat mai la vedere.

Manusile de bucatarie, prosoapele sau chiar capacele pentru oale pot fi vizibile, insa, asezate in ordine in suporturi dedicate.

In plus, in acest fel, vei avea mereu la indemana lucrurile de care ai nevoie in bucatarie, atunci cand gatesti.

Astfel, vei acoperi si unul dintre principiile de baza ale organizarii, acela de a lasa la vedere lucrurile de care ai cel mai adesea nevoie.

Cumpara seturi complete de mobilier

In prezent, amenajarile la nivel de mobilier de bucatarie se axeaza foarte mult pe achizitionarea de seturi complete, conform dimensiunii bucatariei.

Astfel, nu va mai fi nevoie sa cauti corpuri similare de mobilier din care sa realizezi imaginea de ansamblu.

Citeste continuarea aici: Cum poti amenaja cat mai eficient o bucatarie mica

{{clean}}