Ati putea recunoaste aceste tipuri de persoane dupa multitudinea de nume ce le sunt atribuite – slujbasi ai luminii, ingeri pe Pamant sau ceva similar. Poate ca va simtiti si voi ca o astfel de persoana.


Slujbasii luminii au venit pentru a imparti cat mai multa lumina posibil si sa aduca schimbari pozitive Planetei noastre. Pentru ei ura, intoleranta, violenta si opresiunea sunt intolerabile; doresc ca toata lumea sa traiasca in armonie si sa depaseasca problemele curente de pe Pamant.

Slujbasii luminii nu rezoneaza cu multe aspecte ale lumii moderne; se simt ca niste suflete imbatranite care s-au intors pentru a restaura si reinnoi planeta. Simt o conexiune fata de modul in care lumea functiona atunci cand traiam de pe urma pamantului, in armonie cu altii, cu animalele si natura.

Desi suntem constienti de faptul ca nu ne mai putem intoarce la acel stil de viata, ingerii pe Pamant vor ca noi sa traim in pace in lumea noastra actuala. Vor sa vada abundenta, rasete, fericire si bucurie pe fetele tuturor, fiind unele dintre cele mai modeste persoane din cate ati intalnit sau veti intalni.

Ingerii de pe Pamant vor sa traiasca intr-un mediu de energie pura si iubitoare; astfel, ii vor ajuta pe cei din jur sa atinga cele mai inalte culmi. Vor sa depaseasca problemele sau durerea si vor sa traiasca in armonie cu Divinitatea. Au intentii bune atat pentru ei cat si pentru Planeta, dar de multe ori se frustreaza datorita sistemului general actual.

Daca va simtiti precum un inger pe Pamant, dar nu sunteti totalmente siguri, cititi in continuare pentru a va clarifica si lumina rolul pe Pamant.

6 semne ca sunteti un inger pe Pamant (fara sa stiti)

1. Sunteti extrem de susceptibili

Este evident ca ingerii de pe Pamant au venit aici cu un scop major, dar salvarea planetei are un cost pe masura. Uneori, ingerul de pe Pamant se va simti coplesit de multimea de probleme mondiale si va simti ca nu va ajunge niciodata atat de aproape incat sa poata face o schimbare semnificativa.

Ingerul de pe Pamant poate deveni destul de frustrat si extenuat de lucrurile pamantesti, cautand disperat o schimbare. Nu le face placere sa stea intr-un mediu aglomerat sau cu persoane galagioase deoarece acestea intra in conflict cu energia lor, cauzandu-le istovirea si starile de anxietate.

Mai mult, ingerii de pe Pamant sunt extrem de sensibili in ceea ce priveste violenta, ura si aproape orice aspect portretizat intr-o maniera negativa de catre media sau canalele de stiri. Au tendinta de a se ascunde in confortul camerei lor pentru perioade indelungate de timp ca metoda de aparare impotriva lumii haotice si supra stimulante.

Daca simtiti ca v-am descris, atunci ati putea fi un inger pe Pamant.

2. Preferati solitudinea

Slujbasul luminii sau ingerul pe Pamant iubeste sa isi petreaca timpul in singuratate ca metoda de reincarcare si echilibrare a energiilor.

Precum am mentionat in primul paragraf – aceste tipuri de persoane se simt coplesite in mod frecvent de catre lumea cotidiana si folosesc solitudinea pentru a se vindeca si pentru a se pregati pentru urmatoarea intalnire cu mediul exterior. Iubesc sa isi analizeze psihicul si sa isi vindece partile din ei ce au fost afectate.

Ingerii de pe Pamant stiu ca pentru a face o schimbare in lume, trebuie sa se schimbe ei insisi si sa lucreze intens pentru a evolua ca persoane.

3. Le pasa cu adevarat de cei din jur

Simtiti compasiune pentru alte persoane si vreti sa ii ajutati sa treaca peste probleme? Daca da, ati putea fi un inger pe Pamant.

Astfel de persoane lasa totul pentru a ajuta pe cineva care se afla la ananghie deoarece stiu senzatia si nu vor sa mai vada si pe altcineva suferind. Slujbasii luminii se simt puternic conectati de ceilalti oameni si vor sa ofere alinare oricui are nevoie.

Ingerii de pe Pamant inteleg cat de dificila si infricosatoare poate parea lumea uneori, deoarece traim constant intr-o stare de incertitudine. Cine stie ce ne poate aduce ziua de maine, dar slujbasii luminii stiu ca trebuie sa actioneze si sa faca acea schimbare pozitiva chiar astazi.

Traiesc in prezent si vor sa aplice cat mai multe schimbari pozitive posibil. Ingerii pe Pamant inteleg stradania celor din jur deoarece se poate sa fi trecut si ei prin aceeasi situatie.

4. Simtiti ca aveti un scop special

Nu va aliniati cu dorintele lumii sau cu o cale bine structurata. Nu va place societatea programata, conditionata in care traim si nu v-ati simtit niciodata constransi sa urmati pasii altor persoane. Vreti sa va puneti propria amprenta si sa traiti dupa regulile proprii, nu dupa cerintele sau doctrina altor persoane.

Simtiti o chemare pentru a face ceva mai mult decat ceea ce oamenii numesc normal si nu va puteti inchipui traind o viata nesatisfacatoare. Ingerii de pe Pamant simt o atractie puternica inspre domeniul umanitar, precum asistenta sociala, consilierea, acupunctura sau terapia prin masaj.

Se vad precum niste vindecatori si vor sa lucreze in domenii in care se pot bucura de pasiunile lor.

S-ar putea chiar sa va doriti sa incepeti o afacere proprie pentru a va elibera de structura si monotonia ce intervin in locurile obisnuite de munca.

5. Aveti un instinct puternic

Cel mai probabil nu va traiti viata urmand normele de logica, ci faceti decizii bazandu-va asupra emotiilor si intuitiei. Ingerii de pe Pamant simt mai mult decat persoanele din jur si nu rezoneaza neaparat cu stilul extrem de logic de viata al societatii actuale.

Creati legaturi cu lucrurile care fac referinta la emotii, precum arta, muzica, impartasirea povestilor si formarea unor conexiuni la un nivel superior. Va permiteti sa fiti ghidati in viata de intuitia care va ajuta sa va dati seama de fiecare pas pe care trebuie sa-l faceti.

Ingerii de pe Pamant au incredere in vocea interioara care le spune ce sa faca, deoarece stiu ca mesajul pe care urmeaza sa il primeasca vine de la Divinitate.

Au incredere in Univers pentru a le aduce persoane si situatii pozitive in viata, stiind ca intuitia este calea prin care acesta le vorbeste.

Apeleaza in mod frecvent la ghizii spirituali si la ingeri pentru ghidare, urmand unele practici spirituale.

6. Renegati majoritatea idealurilor moderne

Majoritatea slujbasilor luminii si a ingerilor de pe Pamant inteleg lumea actuala in care traim. Din ce motiv ne petrecem atata timp lucrand la un loc de munca pe care il uram, doar pentru a ne permite niste lucruri de care nu avem nevoie?

Mai mult, de ce exista locuri de munca? De ce continuam sa ne poluam casa si sa ne purtam cu ea precum un gunoi, din moment ce este singurul loc pe care il avem si in care putem trai? De ce consumam atat de mult si oferim atat de putin inapoi? De ce avem razboaie si rasism?

De ce nu am evoluat intr-o societate mai civilizata? Aceste intrebari trec prin mintea slujbasilor luminii si a ingerilor de pe Pamant de pretutindeni si, ca dovada, resping societatea moderna in functie de raspunsurile pe care le primesc. Majoritatea lumii le spun hipioti dar ei vad pasarea pentru lumea inconjuratoare ca un act normal, ca o parte necesara a vietii.

Ingerii de pe Pamant au realizat ca nu putem continua sa traim intr-o stare de separatie si izolare unii fata de ceilalti; in mod clar avem nevoie unii de altii pentru a supravietui. Ingerii de pe Pamant spera ca ne putem aduna in mod colectiv si sa ne bucuram de adevarul suprem – de dreptul nostru la iubire, la libertate si abundenta.

Este destul loc pe acest Pamant pentru ca toata lumea sa traiasca fericita si indestulata, dar propria noastra constiinta ne impiedica sa aplicam acest adevar. Ingerii de pe Pamant doresc sa imparta invataturi din antichitate in speranta ca acestea vor face lumea sa realizeze capacitatea noastra de conectare.

Ingerii de pe Pamant isi petrec majoritatea timpului in natura, acolo unde se simt cel mai confortabil si cel mai linistiti. Ei pretuiesc natura si orice face parte din lumea naturala, stand departe de materialism, lacomie, corporatii, votari si orice altceva ce implica promovarea separarii si diviziunii.

Daca simtiti o rezonanta fata de aceste semne, atunci se poate sa fiti chiar voi un slujbas al luminii. Este o cale anevoioasa, dar extrem de satisfacatoare in final.

Oricand va simtiti frustrati sau pierduti, amintiti-va de scopul vostru si tineti minte ca nu ati venit aici pentru a va mula dupa dorintele altor persoane. Ati venit aici pentru a straluci si pentru a face o schimbare in lume.

4 thoughts on “6 semne ca esti un inger pe Pamant

  1. Imi place cum sunt structurate recomandarile pe categorii de destinatii, este foarte usor sa-ti gasesti inspiratia pentru urmatoarea vacanta. Multumesc pentru informatiile oferite!

  2. M-au captivat povestile despre aventurile in locuri indepartate, parca simt ca si eu calatoresc alaturi de autor. Abia astept sa citesc urmatoarele articole!

  3. Am gasit informatiile prezentate foarte utile, mai ales ghidul pentru calatorii solo. Este bine sa stii cum sa te pregatesti pentru o astfel de experienta.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, mi-au placut recomandarile de destinatii exotice pentru vacante. Ma bucur ca am descoperit acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *