Vila Pensiunea-Florilor

  3 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 9

Locuri de cazare: 18

Tarife de la: 120 RON / camera

Descriere Vila Pensiunea-Florilor

Pensiunea Florilor este situata in statiunea Predeal - una dintre cele mai atragatoare si frumoase statiuni de munte din Romania. [vizualizeaza localizarea in Harta Predealului] Pensiunea Florilor beneficiaza de o pozitie deosebit de pitoreasca si de un climat subalpin, reconfortant si tonifiant sustinut de Muntii Bucegilor si a oportunitatilor de excursii montane intr-o diversitate spectaculoasa. Cladirea cu doua niveluri are o arhitectura deosebita, rustica. Pensiunea Florilor este clasificata la categoria de doua stele, punand la dispozitia clientilor servicii de cea mai buna calitate. PARTER INALT - living cu terasa si bucatarie stil american complet utilata, cu suprafata de cca 60 mp (cap. max. in living de 20 persoane), hol 2 camere cu pat matrimonial, baie mare cu cada pe colt. ETAJ 1 - 4 camere cu pat matrimonial, baie cu cada pe colt, balcon. MANSARDA - hol mare, baie si 3 camere, din care 2 camere cu paturi separate, 1 camera cu pat matrimonial. CURTEA INTERIOARA - 500 mp cu gazon englezesc dotata cu gratar si masa de 8 persoane, loc de parcare - in fata si in lateral pentru cca 8 masini.

Tarife cazare vilă

VILA 1 LUNA = 2500 eur

camera dubla 120 lei minim 4 camere

Atracţii turistice

   
   Pensiunea Florilor este situata in statiunea Predeal - una dintre cele mai atragatoare si frumoase statiuni de munte din Romania.
   Pensiunea Florilor beneficiaza de o pozitie deosebit de pitoreasca si de un climat subalpin, reconfortant si tonifiant sustinut de Muntii Bucegilor si a oportunitatilor de excursii montane intr-o diversitate spectaculoasa. Cladirea cu doua niveluri are o arhitectura deosebita, rustica.
   Pensiunea Florilor este clasificata la categoria de doua stele, punand la dispozitia clientilor servicii de cea mai buna calitate.
 
     PARTER INALT - living cu terasa si bucatarie stil american complet utilata, cu suprafata de cca 60 mp (cap. max. in living de 20 persoane), hol 2 camere cu pat matrimonial, baie mare cu cada pe colt.

   ETAJ 1 - 4 camere cu pat matrimonial, baie cu cada pe colt, balcon.

   MANSARDA - hol mare, baie si 3 camere, din care 2 camere cu paturi separate, 1 camera cu pat matrimonial.

   CURTEA INTERIOARA - 500 mp cu gazon englezesc dotata cu gratar si foisor de 8 persoane, loc de parcare - in fata si in lateral pentru cca 8 masini.
 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/imobili2/public_html/yourtravel.ro/include/item_details_display.php on line 43

Oferte speciale Vila Pensiunea-Florilor

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Vila Pensiunea-Florilor

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Predeal

Judeţul: Brasov

Persoana de contact: Andrei Istrate

Telefon: 0751.02.05.56; 0722.249.748

Website: http://www.pensiunea-florilor.ro

Adresa: str. Nicolae Balcescu ,nr. 13

Trimite un mesaj la Vila Pensiunea-Florilor

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 09.09.2009Cazare in judetul Brasov

Cazare in zona turistică Valea Prahovei

Unităţi de cazare in Valea Prahovei