Vila Club Castel

  4 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 8

Locuri de cazare: 20

Tarife de la: 200 RON / camera

Descriere Vila Club Castel

Vila Club Castel este situata intr-un cadru natural inconjurat de brazi si verdeata cu un parc frumos amenajat de 2600 mp.Vara in acest parc sunt dispuse foisoare unde se poate servi masa,relaxa,organiza evenimente speciale,distractii in aer liber,foc de tabara barbeque.Vila are in dotare 7 cam duble si 1 apart. Costul pt. 1 cam.db.este de 200 lei pt. 2 pers. cu mic dejun inclus,iar apart. costa 400 lei pt. 2 pers. cu mic dejun inclus.In extra sezon avem 150 lei pt. cam.db. si 300 lei pt.apart.Camerele, restaurantul si holurile au ambianta de castel datorita tablourilor si obiectelor vechi si de valoare expuse.La fel si crama este dotata cu obiecte deosebite colectionate dea lungul timpului de catre proprietari Carlo si Emilia.Dar totodata clientul beneficiaza de luxul dotarilor.Fiecare cam. are baie proprie,televizor,internet,frigider,uscator de par si alte dotari.Bucatele bucatariei ii rasfata pe clienti.Personalul impreuna cu proprietarii sunt amabili si raspund la cerintele clientilor.Castelul dispune pt. o vacanta activa de sala fitness,jacuzzi,masaj cu personal calificat.Capacitatea restaurantului este de 40 locuri iar a cramei de 30 locuri.Pt. cei care organizeaza training-uri,conferinte punem la dispozitie sala conferinte.Turistii pot face excursii cu ghid autorizat.In Moneasa se afla o baza sportiva performanta cu teren de fotbal (si nocturna),teren tenis,sala de forta si alte dotari.Iarna se fac plimbari cu sania trasa de cai si sporturi de iarna pe partia de schi(300 m).VA ASTEPTAM SA VA CONVINGETI.

Tarife cazare vilă

CAMERA DUBLA 200 LEI PT. 2 PERS. CU MIC DEJUN INCLUS IAR APART. 400 LEI PT. 2 PERS. CU MIC DEJUN INCLUS.IN EXTRA SEZON AVEM 150 LEI LA CAM DB SI 300 LEI LA APART.

Atracţii turistice

PARTIE SCHI 300M,PESTERA LILIECILOR,EXCURSII CU GHID AUTORIZAT.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yourtravel/public_html/include/item_details_display.php on line 43

Oferte speciale Vila Club Castel

Oferta Valentine s Day;

Va asteptam sa petreceti in locatia noastra de ziua indragostitilor si anume din 12 febr. vineri pana 14 febr. dumineca ,3 zile si 2 nopti la un pret de 310 lei de pers.all inclusive.

 

Oferta de Paste;

Va invitam alaturi de cei dragi sa petreceti sarbatorile de Paste din 02 apr.pana05 apr.si anume 4 zile si 3 nopti la un pret de 590 lei de pers. all inclusive.Va asteptam.

 

Oferta de 1 Mai;

Sunteti asteptati in locatia noastra pt a petrece 1 mai si anume de vineri 30 apr. pana 02.mai,3 zile si 2 nopti la un pret de 350 lei all inclusive.

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Vila Club Castel

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Moneasa

Judeţul: Arad

Persoana de contact: Cindea Emilia

Telefon: 0257/313191; 0744/775105

Fax: 0257/279658

Website: http://www.clubcastelmoneasa.ro

Adresa: Moneasa str. Principala FN

Trimite un mesaj la Vila Club Castel

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 07.01.2010Cazare in judetul Arad

Cazare in zona turistică Crisana

Unităţi de cazare in Crisana