Vila Casa de vacanta Vila Bamboo

  4 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 4

Locuri de cazare: 10

Descriere Vila Casa de vacanta Vila Bamboo

Vila este situată în zona rezidenţială a staţiunii Breaza, la 5 minute de centru, piaţă, gară, zona comercială, cabinete medicale, teren de tenis, de golf, piscina, etc.
Poziţia vilei este avantajoasa, nefiind înconjurată de alte cladiri şi având deschidere prin terasele (acoperite sau deschise) către zonele de deal împadurite din "mica Elveţie".
 

Un stil arhitectural colonial, încadrat într-un decor natural de verdeaţă şi flori, conferă reşedinţei confortul şi linistea pe care o căutaţiVila este compusă, la etaj, din 2 dormitoare spaţioase aflate în "oglindă" cu terase cu o deschidere spectaculoasă, un alt dormitor cuprinzând şi o zonă de lucru cu birou, o baie în stil tibetan cu cadă generoasa şi un dressing.La parter există un dormitor cu baie proprie (în stil budist), cu minipişcină, duş - ploaie, precum şi o baie de serviciu cu dus.Livingul generos cu şemineu funcţional se deschide către zona de luat masa pentru 10 - 12 persoane şi către bucătăria complet utilată.Mobilierul de bambus (de unde şi numele vilei) alături de nuanţe de wenge, oferă o atmosferă caldă de relaxare totală.
Există o zonă de spa şi wellness cuprinzând un salon pentru masaj, aromoterapie, cromoterapie meloterapie alături de baia asiatică cu plante aromatizate sau petale de flori, baie de aburi.Vila este dotată cu cablu TV şi separat antenă satelit, internet, DVD, iar fiecare cameră are dotări pentru muzică ambientală.Vinoteca stă la dispoziţie cu soiurile româneşti renumite "pour les connaiseures" iar locul de joacă pentru copii îi asteaptă cu drag pe cei mici.
Colecţia de ceaiuri aromatizate ( chinezeşti, japoneze, indiene ) vă va predispune la o stare de calm sau dimportrivă vă poate energiza.
Zona de totală relaxare cuprinde terasa descoperită cu paturi şi sezlonguri, terasă acoperită cu masă pentru 12 persoane şi grădina cu pomi fructiferi şi flori, deasemeni cu loc pentru meditaţie sau linişte.
După necesitate sau dorinţă pot fi puse la dispoziţie următoarele servicii: pensiune completă sau doar mic dejun, bucătar, şofer, ghid turistic, menajeră, masaj. Se pot organiza şi drumeţii cu Mountain-Bike.
Pentru cei interesaţi în investiţii, zona oferă posibilităţi spectaculoase în achiziţia de terenuri, case de vacanţă sau chiar obiective turistice, putând fi organizate tururi specifice.
 

Copii
Activităţi specifice: concursuri, drumeţii, sport, călărie, golf, săniuş, ski, foc de tabără, etc.
Tineri

Aniversări, onomstici, sport, drumeţii, discotecă, mini cazino, jocuri de societate, paintball, petreceri etc.
Familii cu copii

Programe comune pentru părinţi şi copii
Vârsta a III-a

Dietă, aromoterapie, meloterapie, aeroterapie, masaj, programe de energizare, reîntinerire.
 

 

Atracţii turistice

Există posibilitatea vizitării de obiective turistice cum ar fi: Castelul Peleş, Castelul Bran (Castelul lui Dracula), Muzeul Memorial "B.P.Hasdeu", Muzeul Cinegetic şi a organizării de drumeţii.
În apropiere există un teren de golf la standarde occidentale, terenuri de tenis, piscină, echitaţie, plimbări cu ATV-ul, paintball şi chiar Heliopad pentru survolarea zonei.

Centre de sănătate naturiste cu supraveghere medicală vă stau la dispoziţie deasemeni.
 

  • Parcare Parcare
  • Gradină/curte Gradină/curte
  • Bucătarie Bucătarie
  • Jacuzzi Jacuzzi
  • Masaj Masaj
  • Televizor în cameră Televizor în cameră
  • Baie in cameră Baie in cameră
  • Încălzire centrală Încălzire centrală

Oferte speciale Vila Casa de vacanta Vila Bamboo

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Vila Casa de vacanta Vila Bamboo

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Breaza

Judeţul: Prahova

Persoana de contact: Dl. Boris

Telefon: 0744 560 323

Website: http://www.bamboo-villa.com

Trimite un mesaj la Vila Casa de vacanta Vila Bamboo

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 20.02.2010Cazare in judetul Prahova

Cazare in zona turistică Valea Prahovei

Unităţi de cazare in Valea Prahovei