Pensiunea Szent Kristof

  3 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 21

Locuri de cazare: 54

Tarife de la: 50 RON / persoana

Descriere Pensiunea Szent Kristof

Pensiunea Szent  Kristof avand un caracter familiar, situat la 500m de centru orasului, aşteaptă oaspeţii în tot cursul anului.Beneficiind de 20 de camere, restaurant cu 60 de locuri, servicii de coferinţe cu dotări auxiliare, asigură şi realizează a oaspeţilor, o vacanţă şi recreere liniştită cu amintiri plăcute.Restaurantul şi sala de conferinţa asigură organizarea în condiţii optime a întrunirilor familiare sau colegiale, respectiv a conferinţelor,treningurilor sau organizarea oricaror manifestări. Pensiunea asigură loc de expoziţie permanentă a artistilor contemporani, cu reînoire continuă.  Oraşul aşezat într-un peisaj natural la poalele munţilor de origine vulcanică Ciomad în strîmtoarea Oltului - Tuşnad băi la o altitudine  de 656 m este notat international ca staţiune cu caracter medical. Clima staţiunii cu aerul plin de ioni  negativ reprezintă  un factor turistic  important. Rîul Olt este cursul de apă care străbate oraşul. Diversitatea formei geografice, munţii vulcanici în forma conică, strîmtoarea Oltului de la Tusnad, Lacul Sfîntu Ana, Tinovul Mohoşi bogată în specii rare de animale izvoarele cu sute de compoziţii chimice mofetă. Este aproapă unică nu numai în secuime şi Ardeal şi chiar în România.

Tarife cazare pensiune

Oferta 2009.09.15-2010.03.31
Cazare 1-19pers. 20-39pers. 40-60pers.
1 noapte: 50RON 48RON 45RON
2 nopti: 48RON 45RON 42RON
Mai multe de 2 nopti: 45RON 42RON 36RON
       
Masa      
Mic dejun: 15RON 13,5RON 12RON
Pranz: 20RON 18RON 16RON
Cina: 25RON 22.5RON 20RON

 

Atracţii turistice

 

Băile Tusnad

  Este una dintre cele mai frumoase staţiuni montane nu numai din judeţul Harghita,ci şi din toate ţară, accesibilă pe DN12 sau pe linia CF400 Braşov,Deda. Se află la 32km sud de Miercurea-Ciuc, 37 km nord de Sfântu Georghe, 67 km de Braşov şi 35 km de Baraolt.

    Băile Tuşnad a fost declarat oraş în anul 1968,fiind şi cel mai mic din România,cu un număr de aproximativ 2000 de locuitori.Staţiunea, de importanţă internaţională,se află într-un loc deosebit de frumos, pe versantul vestic al masivului  vulcanic Ciomad,în de defileul Oltului la 656m altitudine, în mijlocul unor păduri de brazi si foioase,având un aer deosebit de curat,foarte bogat în ioni negativi.Masivul Ciomad este cea mai tânără formaţiune vulcanică din Carpaţi.Aici fenomenel postvulcanice sunt foarte active,un factor important în viaţa staţiunii Băile Tuşnad. Cursul de apă principal al staţiunii este Oltul.Lacul Ciucaş, plasat în mijlocul staţiunii a fost creat în scop turistic.De-a lungul şoselei se află o întreagă serie de hoteluri,vile,restaurante,precum şi centrul comercial al staţiunii,împreună cu bisericile celor duoă culte din localitate.

    Biserica  romano-catolică a fost construită între 1982-1983,pe locul unei capele vechi şi a fost dată în folosinţă abia în 1985.Bogată în opera de artă contemporană,este una din reperele turistice ale staţiunii.Vizavi de aceasta, se află Biserica ortodoxă,care datorită culorilor interioare si exterioare,asemenătoare cu cele ale cunoscutului Voroneţi din Moldova,mai este numită şi „Voroneţul ardelean” construcţia acesteia a fost începută în 1939,reluată în 1955 şi terminată abia în 1978.Biserica a fost pictată în anii 1971-1977  de către Eugen Profeta din Bucureşti.La sud de aceasta se află ştrandul mezotermal, centrul comercial, hotelul Tuşnad,Casa de Cultură(fostul restaurant „Trei Husari”),restaurantul Ana, Pizaria Apor Pe strada Voinţei sunt hotelurile Ciucaş şi Olt,restaurantul  „Laleaua”,izvoarele “Ilona”,”Rezso”, restaurantele şi cofetări “Veveriţa”,Baza de tratament balneară izvoarele “Apor” şi “Mikes”.

 

Baile Balvanyos

Băile Bálványos de azi cuprind: Puturoasa de la Torja,Băile Csiszár şi Băiţa de la Várpad,şi au fos cunoscute sub numele de Băile Transilvania.Cetatea Bálványos,este una dintre cetăţile regiuni datând din evul mediu timpuriu.De pe ruinile cetăţii se remarcă o panoramă minunată asupra staţiunii. Staţiunea montană,balneo-climaterică, se situează la confluenţa munţilor Bodoc,Cimad şi Puturosu,la o altitidine de 770-940m.

Lacul Sfântu Ana

Lacul Sfântu Ana este situate în craterul geamăn din centrul muntelui Ciomad,pe fundul singurului crater rămas intact din  Europa Centrală şi de Est. Înălţimea oglinizii apei variază între 949-950 m deasupra mării. Condiţiile fizico-geografice ale lacului şi ale craterului ce îl adăposteşte au fost îndeajuns analizate în decursul ultimului secol. Sintetizând  rezultatele mai multor autori putem reconstitui şi urmări procesele şi schimbările naturale şi antropice survenite. Fără îndoială lacul Sfântu Ana reprezintă atracţia turistică numărul unu al microregiunii Cimad-Bálványos.

Turiştii în primul rând vizitează această zonă datorită lacului, descoperind ulterior numeroasele comori naturale şi culturale ale regiunii.

 

 

 

 

      

Limbi străine vorbite

 • Engleza Engleza
 • Germană Germană
 • Maghiară Maghiară
 • Parcare Parcare
 • Acceptă animale Acceptă animale
 • Living Living
 • Sala de mese Sala de mese
 • Televizor in living Televizor in living
 • Frigider in vila Frigider in vila
 • Bucătarie Bucătarie
 • Microunde Microunde
 • Masina de spalat Masina de spalat
 • Fermă proprie Fermă proprie
 • Acoperire telefon mobil Acoperire telefon mobil
 • Internet Internet
 • Fax Fax
 • Sală de conferinţe Sală de conferinţe
 • Bar Bar
 • Restaurant Restaurant
 • ATV ATV
 • Televizor în cameră Televizor în cameră
 • Fier de călcat Fier de călcat
 • Internet în cameră Internet în cameră
 • Baie in cameră Baie in cameră
 • Încălzire centrală Încălzire centrală

Oferte speciale Pensiunea Szent Kristof

 

Pensiune - Restaurant

Szent Kristóf

Băile Tuşnad

 

 

 

 

 

 
Oferta   -Pensiunea  Szent Kristóf - Baile  Tusnad  2010  
     
             
    Oferta generala   
     
     
    06 ian-30 apr 01 mai -15 sept  
    15 sept- 22 dec  
Cazare/ pers/ noapte           
50 RON 60 RON  
             
Cazare cu mic dejun /pers/ noapte           
65 RON 75 RON  
Cazare+ mic dejun           
Cazare cu demipensiune           
100 RON 110 RON  
Cazare+mic dejun+ cina          
Cazare cu pensiune          
completa  125 RON 135 RON  
Cazare+mic dejun+pranz+cina           
Sala de conferinte           
150 RON 150 RON  
cu toate echipamentele          
Pat suplimentar / noapte           
25 RON 35 RON  
         

 

Masaj      35 RON  
             
             
Bilet de tratament+     20 RON  
sauna          
             
Plimbare cu caruta /        

 

Agentiile  de Turism beneficeaza 10% discont

Sanie trasa de cai      75 RON  

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

The Effects of Erectile Dysfunction

de Atymnneuldeday, 04.09.2017, AtymnneuldedayThe ED caused by that surgery can be either temporary or permanent. He is content, as well as the the complete opposite of our thoughts senior years has in store for us.

Adaugă un comentariu la Pensiunea Szent Kristof

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Baile Tusnad

Judeţul: Harghita

Persoana de contact: Potyo Terez

Telefon: +40723545260; +40266335560

Fax: +40266355

Website: http://www.kristof.ro

Adresa: 535 100 Baile Tusnad Str. Brazilor Nr. 12.

Trimite un mesaj la Pensiunea Szent Kristof

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 06.04.2010Cazare in judetul Harghita

Cazare in zona turistică Tinutul Secuiesc

Unităţi de cazare in Tinutul Secuiesc