Pensiunea MAGURA

  4 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 20

Locuri de cazare: 40

Tarife de la: 140 RON / camera

Descriere Pensiunea MAGURA

 

Localizata in orasul Baia Mare, la 3 km de centrul vechi Milenium, intr-un cadru natural deosebit, departe de zgomotul citadin.

 

 

Pensiunea dispune de bar-restaurant cu terasă (capacitate 220 locuri) perfect pentru organizarea de evenimente speciale (nunţi, botezuri, mese festive), oferind individualitate şi personalitate fiecărei ocazii.

Pensiunea oferă oaspeţilor săi un prilej de relaxare, asigurând cazare în spaţii ample, generoase, pregătite cu grijă de personal calificat. Spaţiul de cazare este alcătuit din 20 camere cu baie proprie, balcon, tv-cablu, telefon, internet wireless, mobilier de calitate, oferindu-vă astfel maximum de confort şi bună dispoziţie. Serviciile de cazare sunt diversificate, camerele fiind structurate în camere duble matrimoniale, duble cu 2 paturi, junior suite, camere duble în regim single, si 2 apartamente
          Sala de conferinţe de 60 de locuri, dotată cu videoproiector, fax, ecran de proiecţie vă oferă posibilitatea desfăşurării de şedinţe, conferinţe, activităţi de afaceri, team-buildinguri, sesiuni de training, seminarii, mese rotunde, simpozioane. 
    Livingul este locul intim pus la dispoziţia dumneavoastră, ideal pentru activităţi recreative şi dotat cu bibliotecă, home-cinema, mese de şah, pian, mini-bar.
       Clienţii pot beneficia de un program sportiv folosind sala de fitness a pensiunii sau sala de jocuri (tenis de masă, biliard, darts).
       Oaspeţii dispun de asemenea de unele servicii gratuite: internet wireless, comenzi taximetre, trezire comandată, parcare spatioasă, room-service.

 
 
 

Tarife cazare pensiune

 

 
 

Atracţii turistice

 

 
 

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/imobili2/public_html/yourtravel.ro/include/item_details_display.php on line 43

Oferte speciale Pensiunea MAGURA

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Pensiunea MAGURA

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Baia Mare

Judeţul: Maramures

Persoana de contact: maries anca

Telefon: 0362410157

Website: http://www.pensiunea-magura.ro

Adresa: Valea Rosie nr.186

Trimite un mesaj la Pensiunea MAGURA

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 26.11.2009Cazare in judetul Maramures

Cazare in zona turistică Maramures

Unităţi de cazare in Maramures