Pensiunea Olt

  3 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 14

Locuri de cazare: 28

Tarife de la: 50 RON / persoana

Descriere Pensiunea Olt

Despre noi

Vã salutãm cu drag pe pagina pensiunii Olt, situatã în inima orasului Baile-Tusnad, o statiune înconjuratã de munti. Baile-Tusnad este una dintre cele mai frumoase si mai indragite statiuni ale tarii. Se afla la o altitudine de 650 m, pe malul Oltului, la poalele muntilor Harghita, mai precis, ale masivului Ciomat. Pensiunea noastrã si-a deschis portile înaintea oaspetilor sãi în martie 2008. Punctul forte al pensiunii noastre constituie situarea sa centralã, importantele atractivitãti turistice ale statiunii (Lacul Ciucas, Biserica Romano-catolicã, Biserica Ortodoxã etc.) fiind la o distantã de numai 5 minute de mers pe jos de la pensiune.

Noi contribuim la aceastã satisfacere a cerintelor cu punerea la dispozitie a 14 camere, terasã mare, restaurant cu 28 de locuri, salã de conferinte cu 50 de locuri. Restaurantul si sala de conferinte ale pensiunii sunt ideale pentru organizãri familiare, amicale, conferinte, antrenamente, alte organizãri. Vã puteti transforma conferintele mai fidele, mai interesante folosind proiectorul nostru. În grãdina pensiunii se aflã o parcare închisã.

Baile Tusnad este una dintre cele mai frumoase statiuni din Ardeal. In "Descrierea Tãrii Secuilor" Orban Balazs numeste acest mic orãsel "Perla Ardealului". Statiunea are o frumusete aparte, printre muntii înalti, de origine vulcanicã, numai râul Olt a reusit sã se strecoare. Statiunea este situatã la doar 32 km de Miercurea-Ciuc, la 37 km de Sfântu-Gheorghe, la 35 km de Baraolt si la 67 km de Brasov. Statiunea este vestitã pentru tratarea diferitelor afectiuni (boli reumatice, cardiovasculare, digestive, endocrine, sistemul nervos) si a factorilor de curã naturala (bãi cu apã mineralã, bãi cu apã termalã, mofetã).

Tarife cazare pensiune

camera dubla - 100 lei cu micul dejun inclus pentru 2 persoane

Atracţii turistice

Împrejurimile statiunii Baile-Tusnad sunt bogate în atractii istorice, culturale, religioase, raritãti naturale.

Zone de interes turistic din împrejurimi:

Stânca Soimilor: Stânca înaltã deasupra orasului, oferind o priveliste fara pereche.

Lacul Ciucas: Lac artificial în inima statiunii, care îsi sãrbãtoreste iarãsi anii sãi de splendoare.

Lacul Sfânta-Ana: singurul lac vulcanic din Europa centralã si de est la 950 metri altitudine. Se aflã la 25 km distantã de Baile-Tusnad; este accesibil atât cu masinã cât si prin diferite poteci turistice.

Mlastina Mohos: se aflã în craterul-frate a lacului Sfânta-Ana la 1056 metri altitudine. Formarea mlãstinii ne aduce înapoi în timpurile preistorice, fauna sa unicã, cu specii de plante unice o transformã într-o rezervatie naturalã uimitoare.

Lacu-Rosu: Bazinul Gheorgheni dã cãmin unicului lac de baraj natural din tarã. Lacul se aflã în Cheile Bicazului, o atractie turisticã foarte frumoasã.

Nu se vor plictisi nici oaspetii care preferã atractiile culturale, istorice, religioase. Într-o arie de 100 km de statie se pot gãsi atractii turistice ca Puntea Nyerges (1848), Miercurea-Ciuc (Cetatea Miko, Muzeul de Artã Popularã ), Sumuleu-Ciuc (mãnãstire catolicã în stil baroc – loc religios important pentru catolici), la Odorheiu-Secuiesc se aflã o cetate din evul mediu, secolul al XVI. Cele mai importante douã orase ai judetului vecin sunt Sfântu-Gheorghe (Muzeul National Secuiesc, Biserica Reformatã în stil gotic - sec. XIV) si Târgu-Secuiesc (piata Gábor Áron, Muzeul Orãsenesc - Muzeul de pãpusi ). În bazinul Gheorgheni sunt localitãti importante Siculeni (Monumentul Siculicidium), Cârta (Biserica-cetate romano-catolicã ), Lãzearea (Castelul "Lázár" si "Dealul Tãtar"), etc.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/imobili2/public_html/yourtravel.ro/include/item_details_display.php on line 43

Oferte speciale Pensiunea Olt

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Pensiunea Olt

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Baile Tusnad

Judeţul: Harghita

Persoana de contact: Sofalvi Jozsef, Toma Katalin

Telefon: 0266335210; 0723250349

Fax: 0266335210

Website: http://www.oltpanzio.ro

Adresa: str. Oltului nr/ 71

Coordonate geografice (GPS)

  • altitudine: 650.00 m

Trimite un mesaj la Pensiunea Olt

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 22.10.2009Cazare in judetul Harghita

Cazare in zona turistică Tinutul Secuiesc

Unităţi de cazare in Tinutul Secuiesc