Pensiunea Liana

 

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 6

Locuri de cazare: 18

Descriere Pensiunea Liana

Pensiunea a fost inaugurata in septembrie 2006 si se afla in zona Campulung Muscel la 165 de km de Bucuresti (autostrada Bucuresti-Pitesti 120 Km) si 80 km de Brasov ( www.muscel.ro ).  Drumul de acces la pensiune este asfaltat cu exceptia a 500 de m (drum de tara).

Situata la lizierea unei paduri pensiunea este inconjurata de 10.000 mp de spatiu verde (padure, helesteu cu pesti).  Capacitatea este de 6 camere triple (pat matrimonial si un pat single). Fiecare camera este dotata cu baie proprie.

Sala de mese are o capacitate de 40 de persoane (suprafata de 55 mp) si dispune de un frumos semineu din caramida. Exista de asemenea si televizor (cablu), statie muzica. Bucataria are o suprafata de 24 mp, este dotata cu tot ce este necesar, accesul turistilor fiind permis. Pensiunea are si doua superbe terase atat la parter (40 mp) cat si la primul etaj unde sunt situate camerele.  Exista gratar, leagan, masa de tenis.

Oferte speciale Pensiunea Liana

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

pensiunea liana un singur cuvant MINUNAT!

de anca benzar, 15.06.2010, ploiestinu am decat cuvinte de lauda. am fost la pensiunea liana de 5 ori in ultimii 2 ani si cuvantul care poate concretiza ce simt pentru acest loc si pentru gazda pensiunii, doamna Geta Hanganu este MINUNAT! ma intorc de fiecare data acolo cu cea mai mare placere, pentru ca parerea mea este ca acolo totul e perfect si cazarea si locul unde se afla pensiunea si mancarea facuta de doamna geta. va recomand cu caldura: mergeti si veti vedea ca nu o sa regretati!

Adaugă un comentariu la Pensiunea Liana

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Campulung

Judeţul: Arges

Persoana de contact: hanganu georgeta

Telefon: 0740597972; 0745982442

Website: http://www.pensiunealiana.com

Adresa: comuna Bughea de jos

Coordonate geografice (GPS)

  • altitudine: 650.00 m

Trimite un mesaj la Pensiunea Liana

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 23.11.2009Cazare in judetul Arges

Cazare in zona turistică Muntenia

Unităţi de cazare in Muntenia