Pensiunea Ela

  3 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 8

Locuri de cazare: 20

Tarife de la: 80 RON / camera

Descriere Pensiunea Ela

Pensiunea "Ela" se afla in orasul Novaci, jud Gorj, la cca. 45 Km de Tg Jiu, orasul marelui Brancusi. Daca va aventurati intr-o calatorie prin minunatele tinuturi de munte de la poalele Parangului nu ezitati sa ne vizitati.
Pensiunea noastra va ofera posibilitati de cazare de cea mai buna calitate fiind dotata corespunzator standardelor moderne occindentale. Poposind aici veti respira aerul curat al unei zone montane nepoluate si va veti racori sufletul cu apa rece ca gheata a raului Gilort.
 Sunt oferite servicii foarte bune de cazare. De asemenea exista si posibilitati de agrement, sport, odihna si relaxare intr-un cadru natural si plin de traditie. Accesul se face foarte usor, pe drumul national 67 C, drum proaspat modernizat. Daca toate acestea inca nu v-au convins sa ne vizitati va spunem ca toate acestea le puteti avea la un pret rezonabil.Toate camerele sunt incalzite prin incalzire centrala, iar apa calda si rece este la discretie. Exista si un salon in care se poate servii masa sau se pot organiza festivitati la diferite ocazii, aproximativ 40 locuri. De asemenea se pot organiza intruniri si conferinte.Camerele sunt de 2,3 si 4 locuri si sunt foarte spatioase insumand un total de 250 mp spatiu util in pensiune. Datorita situarii pensiunii la aproximativ 20 m de raul Gilort exista posibilitatea de pescuit, baie si plaja pe perioada de vara.
Pensiunea Ela mai ofera 20 locuri de parcare in interiorul incintei sale iar pentru a face cat mai placuta si de neuitat sederea la pensiune gazda ofera din partea casei bauturi alcoolice naturale, tuica de pruna, vin si altele produse in gospodaria proprie.
 

  • Parcare Parcare
  • Gradină/curte Gradină/curte
  • Living Living
  • Sala de mese Sala de mese
  • Frigider in vila Frigider in vila
  • Bucătarie Bucătarie
  • Televizor în cameră Televizor în cameră
  • Baie in cameră Baie in cameră
  • Încălzire centrală Încălzire centrală

Oferte speciale Pensiunea Ela

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Pensiunea Ela

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Novaci

Judeţul: Gorj

Telefon: +40.253.466.355; +40.744.547.161

Adresa: Str. Valea Gilortului Nr. 8 Oras Novaci; Jud. Gorj

Trimite un mesaj la Pensiunea Ela

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 15.02.2010Cazare in judetul Gorj

Cazare in zona turistică Oltenia

Unităţi de cazare in Oltenia