Pensiunea BUN'88

  4 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 10

Locuri de cazare: 20

Descriere Pensiunea BUN'88

Pensiunea turistica Bun'88 se afla in Satul Oesti, Comuna Corbeni, Judetul Arges, la poalele Muntilor Fagaras, pe Valea Argesului.

Situata intr-o zona rustica cu un cadru natural de invidiat, Pensiunea turistica Bun'88 se afla in imediata apropiere a unor obiective turistice deosebite din care amintim doar Manastirea Curtea de Arges, Barajul Vidraru, Cetatea Poenari.

Inaugurata la jumatatea anului 2007 si obtinand calificativul de patru margarete, pensiunea noastra dispune de toate facilitatile unui sejur placut, fiind si o solutie excelenta pentru turismul corporativ.

Va asteptam!

Tarife cazare pensiune

120/ Camera dubla/zi

Atracţii turistice

Manastirea Curtea de Arges - construita in secolul al XVI-lea de Neagoe Basarab este unul dintre cele mai celebre monumente de arhitectura ale Romaniei, unica in sud-estul Europei.

Manastirea adaposteste in prezent mormintele regilor Romaniei iar in biserica episcopala se afla moastele Sf. Filofteia.

In apropierea bisericii se afla fantana mesterului Manole eroul celebrei legende cu acelasi nume.

Cetatea Poenari - aflata la 12km de pensiune, se leaga direct de numele lui Vlad Tepes, cel care a fortificat-o in secolul al XV-lea.

Pentru a ajunge la cetatea situata la 850m altitudine vizitatorul trebuie sa urce peste 1000 de trepe, dar efortul este rasplatit cu o priveliste de vis.

Barajul Vidraru a fost inaugurat in anul 1980, iar cei 165m inaltime ii confera pozitia de cel mai inalt baraj din Romania. Imediat deasupra barajului se afla o platforma la care se poate ajunge pe jos si care ofera o priveliste unica tuturor vizitatorilor.

De la Barajul Vidraru, continuand pe Transfagarasan (cea mai inalta sosea din Romania - ajunge pana la 2055 m) se poate ajunge la Lacul Balea, in mijlocul Muntilor Fagaras. Pe drum puteti avea surpriza, ca pe langa turmele de oi si fantasticul peisaj alpin, sa vedeti caprele negre sau alte animale salbatice specifice zonei.

Oferte speciale Pensiunea BUN'88

                        REVELION 2010

-cazare in 10 camere duble modern mobilate cu baie proprie

-restaurant-bar in incinta

-masa festiva noapte revelion

-complex turistic de 4****

Pret 250 ron/camera/zi mic dejun inclus + 200ron/pers masa festiva noaptea de revelion!

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Contact

Localitate: Corbeni

Judeţul: Arges

Persoana de contact: Urluescu Bogdan

Telefon: 0741055943; 0741055942

Fax: 0248730159

Website: http://www.bun88.ro

Adresa: Com. Corbeni, Sat.Oestii, Jud.Arges

Trimite un mesaj la

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 19.11.2009Cazare in judetul Arges

Cazare in zona turistică Transfagarasan

Unităţi de cazare in Transfagarasan