Pensiunea Ana

  3 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 35

Locuri de cazare: 80

Descriere Pensiunea Ana

· Pensiunea Ana vã oferã combinatia perfectã cazare si restaurant într-un confort deosebit si ambianta unui cadru natural montan, cu adevãrat relaxant.
· Pensiunea Ana, este extrem de convenabil situatã, cu acces usor din DN 1A, la poalele muntilor împãduriti si mãrginitã de apa proaspãtã si cristalinã a râului Teleajen.
· Pe lângã servicii specifice de gãzduire, pe care noi le oferim la o calitate exceptionalã, adãugãm acestora un tuseu de personalizare a clientilor nostri.
· Veti avea plãcuta surprizã sã constatati cã, dupã ce veti trece pragul casei noastre ca si oaspeti, vom rãmâne sigur prieteni. Acesta este conceptul nostru si suntem convinsi cã va fi apreciat de dumneavoastrã si veti reveni cu plãcere.
· Pentru o cinã romanticã sau de afaceri, aniversãri sau alte evenimente speciale, vã stãm la dispozitie cu spatii amenajate corespunzãtor celor mai înalte standarde si cu cele mai rafinate preparate pregãtite de specialistii nostri în arta culinarã.Camerele sunt dotate conform standardului de 3 margarete. Pensiunea dispune de restaurant cu clasificarea de 3 stele.
Fiecare camerã dispune de baie proprie dotatã cu cãditã dus, lavoar, vas WC, calorifer tip port prosop, cosulet deseuri, pahare sterilizate, consumabile baie.

 

Atracţii turistice

Staţiune de interes local, Cheia se desfaşoară la poalele Masivului Ciucaş (Vf. Ciucaş - 1,954 m) la o altitudine de aproximativ 860 m. Este foarte convenabil situată la numai cca. 130 km de Bucureşti şi cca. 50 km de Braşov.

Avantajele oferite de Cheia sunt multiple. Remarcabil este faptul că este o zonă binecunoscută în ceea ce priveşte aerul puternic ozonat. Este în general vizitată de persoanele cu diferite afecţiuni, cărora medicul le recomandă mişcare în astfel de condiţii, unde lipseşte stresul şi predomină liniştea.

Cheia rămâne o destinaţie tradiţională, cu puncte de atracţie cum ar fi: Mânăstirea Cheia (sec.XVII) cu biserica (1835-1839) şi muzeul bisericesc, Mânăstirea Suzana (1740) cu biserica Sf. Nicolae (1880-1882) cu pictura originală şi muzeul bisericesc, Muzeul de Ştiinţe ale Naturii de pe Valea Teleajenului cu expoziţie geologică.

Pentru iubitorii de natură, Cheia reprezintă punctul de plecare spre Masivul Ciucaş, Sfinxul din Bratocea, rezervaţiile geologice şi botanice Tigăile Mari - Ciucaş, Culmea Zăganului - Ciucaş şi Şuviţele Berii.
 

  • Parcare Parcare
  • Sală de conferinţe Sală de conferinţe
  • Restaurant Restaurant
  • Televizor în cameră Televizor în cameră
  • Baie in cameră Baie in cameră

Oferte speciale Pensiunea Ana

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Pensiunea Ana

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Cheia

Judeţul: Prahova

Telefon: +40 244 294 293; +40 730 509 993

Fax: +40 244 294 170

Adresa: DN 1A, Nr.17, 107356, Cheia, Jud. Prahova

Trimite un mesaj la Pensiunea Ana

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 28.02.2010Cazare in judetul Prahova

Cazare in zona turistică Valea Teleajenului

Unităţi de cazare in Valea Teleajenului