Hotel Hellios-inn

  3 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 50

Locuri de cazare: 50

Tarife de la: 160 RON / camera

Descriere Hotel Hellios-inn

Pensiunea si hotelul Hellios Inn

Discretie totala - vara, toamna si iarna (primavara nu oferim discretie)

    Indiferent ca este vorba despre

     o vacanta in familie,                    o intalnire de afaceri,
     o scurta evadare din cotidian,                                                                                               training                                                        ...sau chiar team building...
Experienta ta la Hellios Inn va fi cu siguranta una ce te va intoarce inapoi si timpul inapoi. Combinatie de stil oriental cu diverse stiluri autohtone, predominand cel dobrogean, Hellios Inn ne indica astfel ca ne situam undeva la portile Orientului, pe malurile Pontului Euxin.

    Bogatia si varietatea plantelor ornamentale si a florilor, imprima interiorului hanului o nota unica, desavarsind astfel aspectul paradisiac al acestul colt de rai.
    Hanul Hellios se dezvaluie vizitatorilor ca un han inedit, realizat in concordanta cu exigentele europene in domeniul turismului, insumand 50 de camere, ce se regasesc in trei corpuri de cladire, bucatarie cu specific balcanic, curte interioara cu terase si o piscina imbietoare, toate aflate intr-o armonie perfecta.

    Magia acestui loc unic da satisfactie unor stari emotionale unice ce se sublimeaza, organizand o lume feerica. Vino in locul regasirii tale, in aceasta oaza de liniste, intrerupta poate doar de trilurile pasarilor, ce inconjoara maretul Hellios, taram de meditatie si cunoastere de sine in care te vei pierde in bratele relaxarii !
 

Pentru dumneavoastra este posibil sa organizam vacante de iarna sfarsit de an, dar numai in grupuri organizate.
 

 

    Va asteptam cu dragoste bronzata, cu scoici si melci, al vostru Hellios Inn

Tarife cazare hotel

    Pentru a face o oferta corecta este importanta perioada solicitata, numarul de camere retinute, numarul de zile, constanta clientului, si atunci cu cat sunt mai multi turisti si zile de cazare preturile vor fi reduse substantial. Indiferent daca se stabileste un pret acesta poate fi negociat in favoarea clientului. Cu alte cuvinte totul se negociaza. Preturile pentru extrasezon sunt intre 100 si 130 lei / camera iar in sezon, lunile iunie, iulie, august, vor fi de la 150 pana la 180 lei camere duble si pana in 200 lei camere triple, dar totul se negociaza conform principiului de mai sus.

    Cele 50 de camere pe care vi le punem la dispozitie, sunt prevazute cu 2 si 3 paturi, grup sanitar propriu, fiecare camera are cite un televizor conectat la cablu. Ca noutate, Hellios are propria sursa de apa rece si calda prin panourile solare.

    Tot ca titlu de noutate, prin constructia sa si prin folosirea lemnului si a pietrei, o sa observati ca in camere racoarea domneste nefiind necesara folosirea aerului conditionat. Aceasi racoare o veti putea gasi si in restaurant unde mancarea balcanica si dobrogeana este la ea acasa. Legumele, zarzavatul, fructele si multe produse animaliere sint provenite din mica noastra ferma. Totul este curat, de bun gust si mult gust. Pestele prins de voi il veti putea gati personal si nu mai vorbim de micii, cotletele ce pot sfarai pe gratarele incinse. Si ca un corolar a tot ceea ce exista avem un vinisor dupa gust, alb si rosu. Ce sa mai lungim vorba, Hellios va asteapta pe toti cu "catel si cu purcel", totul depinde de mariile VOASTRE!
 
Inedit    
Hellios Inn poate sa organizeze pentru voi ceremonial de
botezuri    mese de nunta
casatorii religioase in propria capela
intalniri de afaceri aniversari
...si de ce nu, agape.
 
Oferta de septembrie - Saptamana la mare    

    Odata cu luna septembrie, sezonul estival se apropie de sfarsit. Tocmai din aceasta cauza ne-am gandit sa oferim cetatenilor romani care nu au venit in plin sezon intr-o vacanta pe litoralul Marii Negre o oferta speciala de septembrie: "O saptamana la Hellios". Astfel, la un complex ca al nostru de 3 stele tariful ajunge la suma de 299 de lei per persoana per sejur cuprins intre perioada 1-30 septembrie. Acum este momentul! Locurile sunt limitate!

Politica hanului:
- va rugam sa ne trimiteti un mail cu cel putin o saptamana inainte
- confirmarea se face prin trimiterea copiei de pe ordinul de plata in timp util

Pentru: Fundatia Culturala "Sorin Calafus"
Cont:    RO94BTRL01401205269209XX

Va sugeram sa ne contactati la numerele de telefon din pagina de Contact.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yourtravel/public_html/include/item_details_display.php on line 43

Oferte speciale Hotel Hellios-inn

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Hotel Hellios-inn

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: 2 Mai

Judeţul: Constanta

Persoana de contact: Sorin Calafus

Telefon: 0722512244; 0241732929

Fax: 0241732929

Website: http://www.hellios-inn.ro

Trimite un mesaj la Hotel Hellios-inn

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 13.04.2010Cazare in judetul Constanta

Cazare in zona turistică Litoral Marea Neagra

Unităţi de cazare in Litoral Marea Neagra