Hotel Esplanada

  4 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 104

Locuri de cazare: 208

Tarife de la: 65 EUR / camera

Descriere Hotel Esplanada

 

 

Hotelul Esplanada este un hotel de 4 stele recent construit in Tulcea, poarta de intrare spre Delta Dunării. Amplasat pe malul Dunării, elegantul Hotel Esplanada oferă camere mobilate cu gust şi luxoase,  cu vedere la fluviu. Bucuraţi-vă de plăcerile culinare în restaurantul Esplanada şi pizzeria Trattoria, relaxaţi-vă în centrul de sănătate şi spa înainte de a porni în explorarea fascinantei Delte, unul dintre ultimele ţinuturi sălbatice ale Europei. Hotelul organizează excursii în natură şi privitul păsărilor în Delta Dunarii, excursii la mănăstiri şi petreceri câmpeneşti cu foc de tabără şi muzică populară, degustari de vinuri, precum si conferinte, lansari de afaceri, cocktailuri, aniversari de firma.

Locul ideal atat pentru oameni de afaceri cat si pentru turisti, hotelul nostru pune la dispozitia clientilor sai, pe langa oferta de cazare, trei sali de conferinta cu capacitate de la 25 pana la 150 de persoane, sauna, masaj, sala fitness, Jacuzzi, coffe break, Pizzeria Trattoria, sala restaurant pt mese festive.

Camerele sunt dotate cu instalaţie de climatizare, uscator de păr, halate de baie si papuci individuali, oglinda de machiaj, televizor LCD, cablu TV, minibar, facilitati de pregatire ceai/cafea, telefon, Internet Wireless in toate spatiile  şi sistem de acces - control VingCard.

Locul ideal atat pentru oameni de afaceri cat si pentru turisti, hotelul nostru pune la dispozitia clientilor sai, pe langa oferta de cazare, trei sali de conferinta cu capacitate de la 25 pana la 150 de persoane, sauna, masaj, sala fitness, Jacuzzi, coffe break, Pizzeria Trattoria, sala restaurant pt mese festive.


 

Tarife cazare hotel

 

 

Tarife cazare cu mic dejun inclus/ noapte:

- camera single: 65 euro

- camera dubla: 75 euro

-   suite: 105 euro

 

Atracţii turistice

 

 

Delta Dunării, tărâm sălbatic, grandios şi unic primeşte anual cu măreţie şi căldura mii de oaspeţi de pretutindeni. Un popas binemeritat înainte de a paşi în paradisul Deltei, îl puteţi face la hotelul ESPLANADA****, ce şi-a deschis  porţile pentru dumneavoastră in anul 2007, luna noiembrie. Hotelul nostru de la Portile Deltei Dunarii este o locatie mai mult decat potrivita pentru organizarea evenimentelor de tipul: teambuildinguri, traininguri, conferinte, seminarii, petreceri, iar conditiile pe care le veti gasi la noi corespund celor mai inalte exigente si rigori.

 “Delta Dunării este darul suprem pe care frumoasa Dunăre Albastră îl face uscatului, înainte de a-şi contopi apele sale cu acelea ale Mării Negre”. (E.Pannighiant)

Delta Dunării este un paradis al naturii la pragul Mării Negre, fiind cea mai mare întindere compactă de stuf din lume, unde poposesc şi cuibăresc numeroase specii de păsări.

 Vizitarea zonelor de mare interes pentru cei pasionaţi de birdwatching vă va da posibilitatea de a filma şi fotografia diversitatea păsărilor, renumitele lebede, lopătari şi a peisajelor din împrejurimi. Excursiile se vor realiza cu nave clasificate cu 4 stele.

 

Limbi străine vorbite

 • Engleza Engleza
 • Franceza Franceza
 • Italiană Italiană
 • Spaniolă Spaniolă
 • Parcare Parcare
 • Living Living
 • Sala de mese Sala de mese
 • Televizor in living Televizor in living
 • Bucătarie Bucătarie
 • Acoperire telefon mobil Acoperire telefon mobil
 • Internet Internet
 • Fax Fax
 • Seif/cutie de valori Seif/cutie de valori
 • Plata cu cardul Plata cu cardul
 • Sală de conferinţe Sală de conferinţe
 • Bar Bar
 • Restaurant Restaurant
 • Room service Room service
 • Spălătorie Spălătorie
 • Jacuzzi Jacuzzi
 • Masaj Masaj
 • Sală finess Sală finess
 • Aer condiţionat Aer condiţionat
 • Televizor în cameră Televizor în cameră
 • Frigider în cameră Frigider în cameră
 • Uscător de păr Uscător de păr
 • Telefon în cameră Telefon în cameră
 • Internet în cameră Internet în cameră
 • Baie in cameră Baie in cameră
 • Încălzire centrală Încălzire centrală

Oferte speciale Hotel Esplanada

PACHET DE WEEKEND- HOTEL ESPLANADA, TULCEA

 

Pachetul cuprinde:

·        2 nopti cazare in camera dubla cu pensiune completa;

·        Excursie in Delta Dunarii (propuneri mai jos).

 

Program detaliat:

Vineri:

Cazare camera dubla;

Cina Restaurant Esplanada.   

 

Sambata:

Mic dejun;

Excursie Delta Dunarii;    

Pranz pescaresc in Delta, pe vapor sau la Restaurant Esplanada in functie de programul solicitat; 

Cina Restaurant Esplanada;

Cazare camera dubla.

 

Duminica:

Mic dejun;

Optional turistii pot realiza pe cont propriu un tur al orasului:

Tulcea este un oras micut la portile Deltei, cu o istorie spectaculoasa. Principalele puncte de interes care ar trebui vizitate sunt: Centru Muzeal Eco Turistic Delta Dunarii, unde puteti vizita cel mai mare acvariu din Romania, Monumentul Independentei, Muzeul de Arta Populara.

 

1. CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA SI EXCURSIE in Delta Dunarii - 3-4 ore

     Tarif: 178 euro/pers

 

Traseul propus: Mila 23- Canal Stipoc, vizitarea Schitului de calugari Atanasie

Turistii care ajung aici sunt impresionati de frumusetea locului si mai ales de asezarea monahala lucrata in lemn; ei se abat pe canalele laturalnice ca sa guste din linistea monahala a schitului.

 

2. CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA SI EXCURSIE in Delta Dunarii - 5-6 ore

     Tarif: 206 euro/pers

 

Traseul propus: Tulcea- brat Tulcea - canal 36- canal Sireasa- canal Periteasca- canal Sontea- lacul Nebunu- canal Sontea Noua- lacul Baclanesti- lacul Furtuna- canal Olguta- Mila23-Dunarea Veche-Crisan-  sat  Gorgova- Maliuc- Vulturu-  Partizani- bratul Tulcea- Tulcea

 

3. CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA SI EXCURSIE in Delta Dunarii - o zi (orele 9-17)

     Tarif: 261 euro/pers

 

Traseul propus: Tulcea- Sulina- Sf Gheorghe- Tulcea

 

4. CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA SI EXCURSIE in Delta Dunarii, integrarea turistilor in grupuri formate anterior - o zi (orele 9-17)

      Tarif: 142 euro/pers

 

Tulcea- brat Tulcea - canal 36- canal Sireasa- canal Periteasca- canal Sontea- lacul Nebunu- cot Camdura- canal Sontea Noua- pauza de masa in natura –pranz pe baza de peste- plecare spre  Tulcea pe urmatorul traseu: lacul Baclanesti- lacul Fortuna- canal Sontea- canal 22- bratul Sulina – sat  Gorgova- Maliuc- Vulturu-  Partizani- bratul Tulcea- Tulcea

 

·        Calculatia de mai sus exprima tariful pachetului turistic pentru o persoana; acesta poate scadea in functie de numarul de persoane solicitante pentru aceasi excursie.

·        Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo.

 

Pachetele au fost concepute pentru turisti individuali cazati in camera dubla. Acestea pot fi alcatuite diferit in functie de numarul turistilor care formeaza grupuri de la 8 pana la 15, respectiv 60 persoane.

 

Copiii sub 7 ani cazati in pat cu parintii au gratuitate la cazare si mic dejun.
Copiii intre 7 si 14 ani cazati in pat suplimentar in camera cu adultii platesc 50% din valoarea unui loc in spatiu de cazare respectiv.

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Hotel Esplanada

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Tulcea

Judeţul: Tulcea

Persoana de contact: CALENIC MIHAELA

Telefon: 0752901712; 0240 516 607

Fax: 0372408101

Website: http://www.hotelesplanada.ro

Adresa: STR. PORTULUI NR. 1, FALEZA, TULCEA

Trimite un mesaj la Hotel Esplanada

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 03.08.2009Cazare in judetul Tulcea

Cazare in zona turistică Delta Dunarii

Unităţi de cazare in Delta Dunarii