Apartament Frezia

  3 stele

Va rugam sa activati javascript pentru a vedea corect aceasta pagina.

Camere: 2

Locuri de cazare: 6

Tarife de la: 120 RON / camera

Descriere Apartament Frezia

Apartament clasificat la 3 stele cu 2 camere baie si bucatarie complet mobilat si utilat ce ofera cazare in regim hotelier pentru 6 persoane fiind situat in Constanta la intrarea in Statiunea Mamaia. Apartamentul Frezia este pozitionat in zona Tomis Nord Ciresica din Constanta in imediata apropiere a Statiunii Mamaia si a Campusului Universitatii Ovidius. Distanta pina la plaja din zona Hotelului Perla - Aqua Magic se parcurge cu masina in doua minute iar pe jos in 8-10 minute. Apartamentul Frezia din Constanta se afla la etajul 1 este dotat si asigura tot confortul pentru cazarea in regim hotelier sau turistic pentru cei ce doresc sa inchirieze camere in : apartamente, garsoniere, pensiuni, vile, moteluri, hosteluri si hoteluri in orasul Constanta si Statiunea Mamaia in timpul sezonului estival dar si in extrasezon, apartamentul fiind locatia ideala pentru cazare in regim hotelier sau in regim tranzit ori gazda pentru turism de afaceri, team building, sejururi scurte, fiind situat intr-un bloc de locuinte unde accesul se face prin cartele magnetice. Conditiile de care va dispune turistul in Apartamentul Frezia din Constanta sunt :

1. Bucataria - dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, mobilier de bucatarie nou, chiuveta inox, baterie cu bila ceramica, timplarie PVC, gresie si faianta, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.

2. Baia – dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, masina da spalat automata, apa rece si apa calda non stop, prosoape, sapun.

3. Camera de zi - dotata cu : aer conditionat, pat dublu extensibil, doua fotolii extensibile, acces gratuit la internet simultan pentru maxim

4 calculatoare, TV color, mobilier, parchet laminat, lenjeria de pat, perne, telefon in reteaua rds.TEL. 4. Camera de noapte - dotat cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, parchet laminat, timplarie PVC, trusa cu ac si ate, feon.

5. Balcon - are o lungime de 3.5 metri si este orientat spre nord, timplarie PVC, jaluzele verticale ce confera intimitate, placi ceramice cu aspect rustic, masa pentru servirea cafelei, umbrela de soare. Apartamentul are asigurat un loc de parcare. Accesul cu animale de companie este interzis. 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yourtravel/public_html/include/item_details_display.php on line 43

Oferte speciale Apartament Frezia

 

Video

Nu a fost uploadat nici un fisier video.

Comentarii

Adaugă un comentariu la Apartament Frezia

 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine CAPTCHA Image
 

Contact

Localitate: Constanta

Judeţul: Constanta

Persoana de contact: Radu Razvan

Telefon: 0721222292; 0770 377 155

Fax: 0341 80 67 91

Website: http://www.cazare-mamaia-constanta.ro

Adresa: Hortensiei 15

Trimite un mesaj la Apartament Frezia

 
 
 
 
 
* Introduceti codul din imagine
CAPTCHA Image
 

Ultima actualizare: 19.08.2010Cazare in judetul Constanta

Cazare in zona turistică Litoral Marea Neagra

Unităţi de cazare in Litoral Marea Neagra